Bağcılar'dan Bitlis'e gönül sofrası kuruldu

Yayın Tarihi : 2018-06-07 18:27:36

İstanbul Bağcılar Belediyesi Bitlis'te 2 bin 500 kişiye iftar verdi.

Bitlis Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ile Dernekler Platformunun organizasyonu ile Gökmeydan'da kurulan Bağcılar'da Bitlis'e gönül sofrasına yaklaşık 2 bin 500 vatandaş katıldı.

İftar öncesi ilahiler ve Kur-an'ı Kerimi okundu.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Bağcılar Belediye Başkan Vekili Fethi Başaranoğlu ile meydana gelen vatandaşların masalarını gezerek vatandaşlarla ilgilendiler.

Başkan Vekili Ustaoğlu burada yaptığı konuşmasında, aranılan en güzel her şeyin bu Gökmeydan'ındaki iftar sofrasında olduğunu söyledi.

Ustaoğlu, "Özlenen tablo bu. Allah'a şükürler olsun ilimiz en güzel huzur, emniyet ve güvenlik iklimini yaşıyor. Ülkemiz üzerinde oynanan hain oyunlara karşı, bu meydanda bulunan erkek kadın yaşlı ve genciyle Bitlis'in verdiği cevap işte bu akşam çok muhteşem. Bağcılar belediye başkanlığımız bu akşam bu sofranın hazırlanmasında emekleri var. Onlara çok teşekkür ediyorum." diye konuştu

Bağcılar Belediye Başkan Vekili Fethi Başaranoğlu ise "Belediyesi olarak yurt içinde 39 yurt dışında ise 19 kardeş belediyemiz bulunmaktadır. Bitlis'te Adilcevaz ve Tatvan Belediyeleri bizim kardeş belediyelerimizdir. Beraber ortak istişare ve projeler üretmekteyiz. Belediyemiz olarak bu gün burada 2 bin 500 kişilik iftar sofrasında bir araya geldik." ifadelerini kullandı.