Başkan Vekili Ustaoğlu, Sokak Sağlıklaştırma Projesi İnşaat Çalışmalarını İnceledi

Yayın Tarihi : 2018-05-15 08:25:34

Bitlis Belediyesi, kentin tarihi ve doğa güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Nurullah Eren Caddesinde bulunan Kültür Sokağında c sağlıklaştırma çalışmalarını yürütüyor. Başkan Vekili İsmail Ustaoğluve teknik ekibi, tarihi dokusu ve yapısıyla eşine az rastlanır bir bölge olan Kent merkezindeki sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, çalışmaları hızla devam eden Kültür Sokağı, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceledi. Bitlis Belediyesi, kentin tarihi ve doğa güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Bitlis’te Kültür Sokağı sağlıklaştırma çalışmalarını yürütüyor. Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu ve teknik ekibi, tarihi dokusu ve yapısıyla eşine az rastlanır bir bölge olan Bitlisteki sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:’’Bitlis Her Yönü ile Bölgenin Turizm Cenneti Olacak Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Bitlis turizminin canlandırılması için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, “Elimizde Türkiye'nin ender güzelliklerini bir arada bulunduran Doğu’nun saklı cenneti bulunuyor. Bu cennet parçası şehrimize bir hizmeti daha fazla getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bitlis ekonomisine canlılık katan turizme gerekli önemi vermek bizler için büyük önem arz ediyor. Bu maksat ile yaptığımız çalışmalar kapsamında sokak sağlıklaştırma çalışmasını yapıyoruz. Ciddi bir potansiyeli içinde barındıran Bitlis; yapılacak olan çalışmalar ile ciddi bir yere gelecek. Bitlis Çarşısının restorasyon çalışmasının sokak sağlıklaştırma projesini yapıyoruz. İnşallah kısa bir süre sonra baitreceğimiz çalışmalar ile caddemiz ihtişamlı kadim kent görünümüne kavuşacaktır. Bitlis’imiz, sağlık, doğa, inanç, kültür ve tarihi ile bölgenin önde gelen turizm cennetlerinden biri olacak " dedi.