Başkan Vekilimiz Ustaoğlu'ndan Öğrencilere Kırtasiye

Yayın Tarihi : 2017-10-03 09:00:28

MNG İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Vekilimiz İsmail Ustaoğlu’nu okul öğrencileri çiçekler ile karşıladı. Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Ustaoğlu ve beraberinde Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras ile birlikte sınıfları tek tek ziyaret ederek derslere ortak oldu, öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti. Okullarda sınıfları dolaşan Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Ustaoğlu, okulun ilk haftalarında öğrencilerin okul sevincine ortak olarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Ustaoğlu , Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan içinde 1. Sınıf kaynak kitap seti ve anasınıfı için halı hediye etti.

Okul idaresi ve öğrenciler Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Ustaoğlun’a Bitlis Belediyesinin yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.