Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, belediye tarafından cezaevi mevkisine yaptırılan cami inşaatı ile devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi

Yayın Tarihi : 2018-07-02 13:14:34

Başkan Vekili Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, 12 yıldır camisi olmayan Hüsrevpasşa Mahallesi Cezaevi mevkisinde cami inşaatını başlattıklarını söyledi.

Bu mahallenin yıllardır ezan sesine hasret kaldığını ezan sesinin hiç duyulmadığını belediye olarak çok güzel bir cami yaptırdıklarını anlatan Ustaoğlu, şöyle konuştu:

"Bu bölgede çocuklarımıza hitap edecek çocuk oyun alanları basketbol ve futbol sahası yaptırıyoruz. Kurban bayramına kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Gece gündüz demeden bu millete hizmet etme noktasında yaptığımız çalışmaların sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Bitlis'imizde geçen yıl başlattığımız her mahallemize her okulumuza birer basketbol sahası yapacağız projesiyle müjdesini verdiğimiz bu çalışma önümüzdeki 1 ay içerisinde tamamlanacak ve 20 tane basketbol sahası ile 6 tane parkımızı belediye olarak hizmete sunacağız"