Bitlis Belediyesi gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor

Yayın Tarihi : 2018-11-09 17:17:11

Bitlis Belediyesi tarafından kentte bu yıl başlatılan altyapı çalışmalarından dolayı bozulan mahalle yolları sıcak asfaltla kaplanıyor.

Altyapısı tamamlanan Atatürk ve Taş Mahallelerinde bozulan yollardan dolayı vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için belediye ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Mahallesi'nde gece vardiyasında çalışan ekipleri ziyaret eden Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aras yaptığı açıklamada, "Bu yıl belediyemiz tarafından kentin tüm mahallelerinde altyapı çalışmaları başlattık. Altyapı çalışmalarınını bazı kısımlarında vatandaşa dokunuyoruz. Yolları bozuluyor mahalle çamur içinde kalabiliyor. Bizlerde işleri bir an önce bitirip vatandaşları mağdur etmemek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz büyük çaba gösteriyorlar. Altyapısını tamamladığımız mahallelerimizde hemen sıcak asfalt yapıyoruz." ifadelerini kullandı.