Bitlis Belediyesi, Kar Temizleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Yayın Tarihi : 2018-12-25 09:22:30

Belediye ekipleri kent merkezi ve mahalle yollarını ulaşıma açarken mahalle aralarında bulunan dar sokakların da açılması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay, yaptığı açıklamada, dün geceden beri Bitlis'te kar yağışının devam ettiğini belirtti.

Sabah saat 6.00'dan itibaren belediye personellerini yolları açma çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Çağatay, şunları kaydetti:

"76 personel 32 araçla yol açma çalışmalarını sürdürüyoruz. Personelimiz 24 saat esasına öre çalışıyor. Personellerimize araçlarda yemek ikram ediyoruz ki ara vermeden tüm yolları en erken şekilde açsınlar. Şimdiye kadar ne bir kaza ne de bir kapalı yol haberi gelmedi. Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum özveri ile çalışıyorlar. Kar yağışının zararlarını vatandaşlara hissettirmeden atlatacağız."