Bitlis Belediyesi mahalle yollarını asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Yayın Tarihi : 2017-10-25 13:11:20

Şehrin genelini kapsayacak şekilde projelendirilen "Bitlis Merkez Profesyonel Bitümlü Sıcak Kaşırım (BSK) Asfalt Kaplama Yapım İşi" alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda yapılmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Vekili İsmail Ustaoğlu, " Asfalt çalışmaları konusunda belediye olarak şehir merkezi sınırları içerisinde üzerimize düşen noktalarda görev yapıyoruz" dedi. Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda her zamankinden daha güçlü bir atağa kalktıklarını vurgulayan Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, "Birçok mahallemizin yollarını sıcak asfaltla kapladık. Bu konuda son derece ciddi çalışmalara imza atıyoruz. Merkez sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götürüyoruz. Bitlis’in başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştirerek, her konuda imrenilen bir şehir yapıncaya kadar çalışacağız. Fen İşleri Müdürlüğü, Hüsrevpaşa Mahallesi 1203 sokakta sıcak asfalt çalışması yapıyor. Altyapı ekiplerinin kısa sürede işleri tamamlamalarının ardından sıcak asfalt çalışmaları başladı. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda olan 1203 sokak yolu bittiğinde, mahalle sakinleri konforlu ulaşımla tanışacak."diye konuştu.