Bitlis Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Yayın Tarihi : 2019-04-12 15:52:23

Sabah saatlerinde AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Taşar ile birlikte adliyeye gelen Tanğlay, İl Seçim Kurulunda mazbatasını aldı. Daha sonra Bitlis Belediyesine geçen Başkan Tanğlay, belediye çalışanları tarafından karşılandı. Görevlendirme yapılan Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras'tan görevi devralan Tanğlay, bugün itibarıyla mazbatayı alarak göreve başladıklarını belirtti. Tanğlay, "Allah'ın izniyle hayırlı görevler için Bitlis Belediyesini bugün itibarıyla teslim aldık. 2,5 yıllık bir kayyum yönetimi vardı. Bu yönetim süresinde Valimiz Oktay Çağatay ve Yardımcısı Hüseyin Aras'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bitlis'te gerçek manada seçim sürecinde de konuştuk. Eksikliklerimiz çok, yapacak çok işimiz var. İnşallah hep beraber hemşehrilerimizle Bitlis Belediyesini yöneteceğiz ve Bitlis'i hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Bu sürede milletvekillerimize bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. İl başkanımıza, tüm teşkilatımıza ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Kazanan Bitlis oldu dedik ve inşallah Bitlis'in tamamına hizmet edip, gönül köprüleri kurup ve özellikle ayrım gayrım yapmadan ilimize hizmet etme şiarıyla bu koltuğa sahip çıkacağız. Rabbim bizleri utandırmasın" şeklinde konuştu.