BİTLİS BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK

Yayın Tarihi : 2018-06-27 10:59:06

Bitlis Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehir merkezinde belirlediği 20 ihtiyaç sahibi aileye haftanın 7 günü sıcak yemek hizmeti sunmaya devam ediyor.

Bitlis Belediyesi ve Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ortaklığıyla Yapılan saha çalışmaları sonrası belirlenen adreslerde yaşayan 20 vatandaşımıza haftanın 7 günü 2 öğün sıcak yemek dağıtımına devam ediyor.

Gidilen her evden hayır duasıyla ayrılan ekipler, gerçek ihtiyaç sahiplerini bulmak için gece gündüz araştırma yapıyor. Projeyle ilgili konuşan Belediye Başkan Vekili Ustaoğlu, şehir merkezindeki gerçek ihtiyaç sahibi kişileri belirlemek için uğraş verdiklerini belirterek, “Belediyemiz ve Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından görevlendirilen personeller tarafından ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek insanlarımızla birebir temas halindeler. Kendi başına yemeğini yapamayacak durumda olanları tespit ederek raporlarını bize ulaştırıyorlar. Şu ana kadar belirlenen 20 hane var. Bunlar gerçek ihtiyaç sahibi. Her gün Aşevimizde yapılan 3 çeşit 2 öğünlük sıcak yemeği götürüyoruz ve haftanın 7 günü sıcak aş dağıtım hizmetimiz devam ediyor” diye konuştu.