Bitlis'te alt yapı çalışmaları son hızıyla devam ediyor

Yayın Tarihi : 2018-05-02 13:32:54

Bitlis Belediyesince kentin çehresini değiştirmeye yönelik yapılan çalışmalar sürdürülüyor.

Bu kapsamda "Büyük Altyapı Hamlesi" sloganıyla başlatılan alt yapı çalışmaları Beşminare, Hüsrevpaşa, Atatürk ve Taş Mahallelerin başta olmak üzere toplamda 13 mahallede 80 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu tahliye kanalları yapım çalışmalar devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, kentte alt yapı, yol ve diğer yatırımlar olmak üzere yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini söyledi.

Ustaoğlu, "Çalışmalarımızla geleceğe yatırım yapıyoruz. Buranın alt yapı çalışmaları asırlık yatırımlardı. Hatların çoğu yıpranmış ve çürümüştü. En büyük eksiklerimizden biri olarak düşündüğümüz alt yapı çalışmalarını bitireceğiz. Daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve rahat bir yaşam için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor. Biz geleceğimize, çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. İşleri en güzel şekilde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.