Bitlis’te Kar Temizleme Çalışmaları Başladı

Yayın Tarihi : 2018-01-18 07:27:39

Kent merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların yaşamının olumsuz yönde etkilenmemesi için belediye ekipleri, yoğun bir çalışma içine girdi. Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden karla mücadele için oluşturulan 29 araç ile ekipler şehir merkezi başta olmak üzere mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yolların açık kalması için alarm durumunda olan belediye ekipleri, kar temizleme çalışmalarına ara vermeden 24 saat devam ediyor.
Kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Dün akşamdan beri aralıksız devam eden kar yağışı vatanadaşlarımızı mağdur etmemesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu süre zarfında şehir merkezinde ulaşımı ve günlük hayatı olumsuz yönde etkilememesi için belediye ekiplerimiz 24 saat aralıksız karla mücadele çalışması gerçekleştiriyor. İl merkezindeki tüm yolların açılması için çalışmalar bitirilmek üzere olup eş zamanlı olarak biriken karlar ekiplerimiz tarafından şehir merkezinin dışına çıkarılıyor” dedi.