Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay,birim amirleri ile toplantı yapıp, taziye ziyaretlerinde bulundu.

Yayın Tarihi : 2019-01-04 17:49:00

Vekili Oktay Çağatay, kent merkezinde yapılan çalışmalar ve özellikle kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi aldı.Çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Bitlis Belediyesi 2019 yılı ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay'ın başkanlığında Ocak ayı olağan toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras ile Belediye Zabıta Müdürü Nazım Özdemir'in vefat eden annesinin taziyesine giden Vali Çağatay, taziyede merhumun yakınlarıyla yakından ilgilenerek baş sağlığı dileklerini ileti.