Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay, birim amirleriyle toplantı yaptı.

Yayın Tarihi : 2019-02-15 16:28:18

Belediye makamında haftalık yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras'tan bilgi alan Çağatay, incelemelerin ardından birim amirleriyle görüşerek çalışmaları değerlendirdi.

Çağatay, yaptığı konuşmada, vatandaşlar için belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceklerini belirtti.

Çağatay, "Vatandaşlarımızın belediyemize dönük beklentilerini karşılamak ve hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Hizmette eşitlik prensibiyle her alanda üretmeli ve bu üretimi halkın hizmetine layıkıyla vermeliyiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile görevimizi devam ettirmeliyiz" ifadelerini kullandı.