Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Yayın Tarihi : 2018-11-26 13:53:57

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay, merkez mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Bitlis Valiliği konferans salonunda düzenlenen toplantıya Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, bu toplantının bütün illerde gerçekleştirildiğini belirterek, “Kısa bir süre önce Bitlis’te göreve başladım. Toplantıda bulunan daire amirleriyle tanıştım. Muhtarların da çok az bir kısmı ile tanıştım. Bu toplantı vesilesiyle bugün muhtarlarımızla da tanışma fırsatını bulduk. Sorunları burada birlikte konuşarak notlarımızı alacağız, sorunları birlikte çözmeye çalışacağız. Allah Bitlis’e sizlerle birlikte güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu toplantının güzel hizmetlerin başlangıcı olmasını diliyorum. Toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.
Vali Çağatay’ın konuşmasının ardından mahalle ve köy muhtarları söz alarak sorunlarını ilettiler. Toplantının ardından Vali Çağatay, Öğretmenevinde öğle yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.