Gülümse Geleceğe Projesi

Yayın Tarihi : 2018-12-24 16:21:45

Gülümse Geleceğe Projesi doğudan batıya, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusuyla sanatın ulaşmadığı ya da ulaşamadığı köylerde, taşralarda, uzak mahallelerimizde çocuklarımızı sevindirmeye onlara kardeşlik aşılamaya devam ediyor. Projenin ilk ayağını MARDİN’de gerçekleştiren VİZYONER KADINLAR DERNEĞİ ardından Mardin’de yaşayan çocuklarımızın selamını BALIKESİR’deki kardeşlerine ileterek ikinci ayağını bu ilimizde gerçekleştirdi. Şimdi ise yine Dağ, taş, köy, kasaba demeden çocuklara ulaşmak için tekrardan yollara düştü.

24 ARALIK – 28 ARALIK tarihleri arasında BİTLİS Belediyemiz ve Valiliğimizin katkılarıyla Merkez ve İlçelerimizde gerçekleşecek Gülümse Geleceğe Projesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. VİZYONER KADINLAR DERNEĞİ, projeye 24 ARALIK 2018 tarihinde başkan Gülçin Mete’nin önderliğinde ve derneğin Genel Sanat Yönetmeni, aynı zamanda, oyuncu Fatih Küçük ’ün genel koordinatörlüğünde TATVAN ilçesinden start verecektir. Program 28 ARALIK CUMA günü GÜROYMAK ilçesinde sona erecektir.

Proje kapsamında çocuklarımıza tiyatronun oyununun yanında interaktif eğlenceler sunulacak ve oyun sonrası sürpriz hediyeler dağıtılacaktır.