Halk İçin Halkla İç İçe

Yayın Tarihi : 2017-08-14 06:16:17

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, fırsat buldukça Bitlisli Vatandaşları 7 den 70 e ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Ustaoğlu vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sorularına, sorunlarına çözüm bulmak için elinden geleni yapıyor. Çocuklara da yoğun sevgi ve ilgi gösteren Başkan Ustaoğlu, onların istek ve düşüncelerini de dinliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren ve vatandaşların tüm sorularını büyük bir içtenlikle cevaplayan Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu’na vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Ziyaretlerinde halkın problemlerini dinleyen Başkan Ustaoğlu; “Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini şehrin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar halkın isteklerini halkın dilinden dinleyen bir Belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını ve yapılan çalışmaları beğendiklerini dile getirirken, Başkan Ustaoğlu’nun başarılarının devamını dilediler.