Halk Toplantıları Devam Ediyor

Yayın Tarihi : 2017-12-11 13:55:31

Başkan İsmail Ustaoğlu, 5’incisi düzenlenen Halk Toplantılarında Hüsrevpaşa Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Bitlis Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, Hüsrevpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Ustaoğlu, "Halkla Buluşma Toplantıları" kapsamında Hüsrevpaşa taziye evinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sıkıntılarını dinledi.
Toplantıda konuşan Bitlis belediyesi başkan vekili İsmail Ustaoğlu, yaz döneminde yoğun bir iş temposu içinde geçirdiklerini belirterek şunları
 kaydetti: "Gerek valilik gerekse belediye olarak yoğun bir çalışma temposundan sonra önümüzde yoğun bir kar dönemi var. Bundan sonraki süreçte yaklaşık 3 aylık dönemi daha ağırlıklı karla mücadelede geçireceğiz. Gelecek yıl yaz dönemi adeta her mahalleyi şantiyeye çevirecek şekilde bir iş sezonunu açacağız. 2018 yılı mahallelilerin taleplerini göz önüne alarak her mahalleye Bitlis Belediyesi'nin hizmetini götüreceğiz. İl müdürlerini de alarak bu toplantılara geliyorum. Bir sıkıntınız varsa burada müdürlerimizle konuşarak şikayet ve sıkıntısı olanların notlarını alıp değerlendirmesini yapacağız. Temel anlayış ve amacımız, vatandaşın ayağına giderek sıkıntı ve dertlerini yerinde tespit edip hizmetleri yerine getirmesidir."