Kanalizasyon çalışmaları hız devam ediyor.

Yayın Tarihi : 2018-06-25 06:58:48

Şehrimizin geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bitlis Belediyesi, kanalizasyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Beşminare , Saray, Hüsrevpaşa Mahallesi ve Taş Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Çalışmalar hakkında bilgi veren Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, çalışmalar hakkında firma yetkilileri ile görüştü. Bitlis’te örnek bir belediyecilik anlayışı sergilemek için ekiplerimizle birlikte devam eden çalışmalarımızı titiz bir şekilde inceleyerek yürütüyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yapılan alt yapı çalışmaları Bitlis’imizi her alanında farklı yoğunluklarla devam etmektedir. Bitlis’imizin alt yapı ve üst yapı sorunlarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda amacımız gerekli desteği vererek sorunların çözümü için çalışmaları tüm hızıyla devam ettirmektir ‘ dedi.