KURSİYER BAYANLARA YÖNELİK PİKNİK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

Yayın Tarihi : 2018-04-30 05:35:35

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz.
Havaların sıcak geçmesi nedeniyle bayanlara piknik etkinliği düzenledi. Yaklaşık 100 bayan kursiyeri otobüslerle Baykanda bulunan mesire alanına götüren müdürlük, bayanların stres atmasını sağladı.

Belediyemize bağlı bulunan Toplum Destek Merkezinde spor yapmaya giden bayanlardan Leyla Kaya, etkinlikler için Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu’na teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesin Toplum Destek Merkezinde aile ortamı olduğunu belirterek şunları söyledi; "Bu tür merkezleri açan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Merkezler ve etkinlikler sayesinde kadınlara bir özgüven geldi, kadınlar daha bir kendine güvenmeye başladı. Kurslar sayesinde kendimize ait bir iş yeri açabilir, aile bütçemize bir destek sunabiliriz" dedi.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, merkezlerde bayanlara kursların yanında sosyal etkinlikler de sunduklarını belirterek, "Bugün de sosyal aktivite olsun diye Baykan da bulunan mesire alanımızda bir piknik düzenledik. Bayanlarımızın birbirlerini tanıma yeni arkadaşlıklar edinmesi anlamında da geniş bir kitleye hitap ederek farklı alanlarda onları daha fazla imkanlar sağlamak noktasında ilerliyoruz. Belediyeciliği sadece kurumsal olarak değil sosyal belediyecilik üzerinde de kolektif bir güç olması nedeniyle hedeflerimiz arasında. Bunun ilk ayağı piknik idi. İlerleyen süreçte daha farklı platformlarda farklı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarımızın duyduğu mutluluk almış oldukları keyif bizim çalışmalarımızı daha da güçlendirmemize vesile oluyor" dedi.