Sedat Uçan'dan Muhteşem Ramazan Konseri

Yayın Tarihi : 2018-06-10 09:40:17

Ramazan ayını, manevi iklimine uygun şekilde çeşitli etkinliklerle kutlayan Bitlis Belediyesi, ünlü tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan’ı ağırladı.
İlahi Sanatçısı Sedat Uçan, izleyicilere ilahiler okurken etkinliğe katılan Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, ise bir teşekkür konuşması yaptı. Ustaoğlu, yaptığı konuşmasında rahmeti ve bereketi bol olan Ramazan ayının tüm İslam alemi için ve Bitlis için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Ustaoğlu, şunları söyledi:
"Çok kıymetli hanımefendiler sözlerime başlarken hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Bu mübarek ramazan ayının rahmeti ve bereketi milletimizin , memleketimizin ve tüm islam aleminin üzerinde olsun .Çok kıymetli ilahi sanatçısını ilimizde misafir ediyoruz.Bu vesileyle kendisine hoşgeldiniz diyorum. Bitlis Belediyesi olarak bu mübarek ramazan ayının dolu dolu geçirmeye çalıştık.Tabi bu rahmet ayının sonuna yaklaşıyoruz.İnşallah bin aydan hayırlı kadir gecesini idrak edeceğiz.Bu vesile ile kadir gecemizin milletimize, melketimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.Hepinizin kadir gecesini kutluyorum.Malumunuz cuma günü de ramazan bayramını idrak edeceğiz. Ramazan bayramında böyle coşku birlik ve kardeşlik dayanışma içerisinde geçmesini temenni ediyorum .Bu güzel akşamda meydanı dolduran hanımlara teşekkür ederim hepinize teşekkür ederim . Hepinizi saygı ve muhabetle selamlıyorum" dedi.

Ramazan ayı boyunca birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Bitlis Belediyesi bu kez Sedat Uçan'ı hayranlarıyla buluşturdu. Her gün olduğu gibi dün de Gökmeydan da verilen yoğun katılımlı iftarın akabinde ünlü ilahi sanatçısı Sedat Uçan sahne aldı. Bir birinden güzel eserleriyle unutulmaz bir gece yaşatan Uçan, kendisini Bitlislilerle buluşturan ve Ramazan ayının maneviyatının yaşanmasına katkı sunan Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlun'a teşekkür etti. Vatandaşların yoğun katılımının olduğu konsere seyirciler cep telefonlarının ışıkları ile ilahilere eşlik ederken Uçan, bir ara sahneden inerek hayranlarının yanına giderek fotoğraf çektirdi.

Konser gecenin geç saatlerine kadar sürerken, etkinlik sonunda ise Uçan, hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.