Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları Son Hızla Devam Ediyor

Yayın Tarihi : 2017-08-21 07:21:54

Gerçekleşen sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında, Kazimdirik ve Arifbey caddesinde  bulunan iş yerleri kentin tarihi  yapısına uygun bir biçimde estetik kazandırılacak. Cephe sağlıklaştırma çalışmaları ile iş yerleri tarihi dokusuna uygun olarak yaşama uyarlanacak ve bu değerler gelecek nesillere taşınacak olup, bu şekilde ilçe turizmine katkı sağlanacaktır.

Bitlis’e daha fazla hizmet getirmenin gayreti içerisinde olan Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu,Kent ekonomisine canlılık katan turizme gerekli önemi verdiklerini belirterek, gerçekleşen proje kapsamında sokak sağlıklaştırma çalışmasını gerçekleştiriyoruz diye ifade etti ve “Büyük bir potansiyeli içinde barındıran Bitlis’e ; yapılacak olan çalışmalar ile ciddi bir yere gelecek. İnşallah kısa bir süre sonra bitireceğimiz çalışmalar ile sokağımız ihtişamlı kadim kent görünümüne kavuşacaktır” sözlerine yer verdi.