YOL PARKELEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Yayın Tarihi : 2017-09-08 13:00:05

Bitlis Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri özverili çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bitlis Belediyesinin tüm Mahallelerinde, mevsim koşullarının etkisiyle bozulan ve deforme olan yollarda çalışmalar gerçekleştirerek halkın can ve mal güvenliğini sağlayan Bitlis Belediyesi ekipleri yol yapım, bakım,yol genişletme,temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu’nun öncülük ettiği Kent genelindeki yol yapım, bakım ve onarım seferberliği çerçevesinde hareket eden Bitlis Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri özverili çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bitlis Belediyesinin tüm Mahallelerinde, mevsim koşullarının etkisiyle bozulan ve deforme olan yollarda çalışmalar gerçekleştirerek halkın can ve mal güvenliğini sağlayan Bitlis Belediyesi ekipleri yol yapım, bakım,yol genişletme,temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.