BELEDİYE BAŞKANI NESRULLAH TANĞLAY’IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
18 Mart 2020
Bitlis’te, Korona virüsüne karşı il genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
19 Mart 2020
BELEDİYE BAŞKANI NESRULLAH TANĞLAY’IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
18 Mart 2020
19 Mart 2020

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yılı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümü dolayısıyla Bitlis Şehitliği’nde düzenlenen tören, Şehitlik Anıtı’na çelenklerin sunumuyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani dua etti.

Tören mangasının üç el saygı atışı yaptığı törende, şehitlerin kabrine karanfil bırakıldı.

Törene Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay,İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, ve bazı kurum amirleri katıldı.