Belediyemizde Usta Öğreticiler ve Kursiyerlere Madde Bağımlılığına Yönelik Seminer Verildi
3 Haziran 2024
Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, Beşminare Mahallesi’nde Bulunan “UMAY SPECIALS” Adlı İş Yerinin Açılışını Yaptı
4 Haziran 2024
3 Haziran 2024
4 Haziran 2024

”Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası Finalleri’

”Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası Finalleri” ⛹️♀️
Bitlis Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen ”Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası Finalleri” başarıyla tamamlandı. Turnuvanın finalinde, katılımcılar kıyasıya mücadele ederken, etkinliğe yoğun bir ilgi gösterildi.
Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, “Okul idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Eğitim-Bir-Sen öncülüğünde düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasında katkılarından dolayı Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Cabir Durak’a teşekkür ederim. Bu tür organizasyonların, gençlerin sporla iç içe olmasını sağladığını ve sosyal dayanışmayı pekiştirdiğini belirten Başkan Tanğlay, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.