BİTLİS’TE SEMT SAHALARIN YAPIMINA BAŞLANDI
BAŞKAN TANĞLAY’DAN HALI DOKUMA KURSUNA ZİYARET
12 Ekim 2021

Başkan Nesrullah Tanğlay’dan Taziye Teşekkür Mesajı

Bitlis  Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, babası İhsan Tanğlay’ın vefatının ardından bu süreçte başsağlığı dileklerini ileten ve acılarını paylaşan herkese sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Tanğlay ailesi adına teşekkür etti.

Başkan Nesrullah Tanğlay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“VEFAT VE TEŞEKKÜR

Kıymetli babamız İhsan Tanğlay’ın vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan, cenazemize iştirak ederek acımızı paylaşan, telefonla arayan, mesaj gönderen, sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziyelerini ileten, acımıza ortak olan devlet büyüklerimize, milletvekillerimize, AK Parti teşkilatlarımıza,siyasi partilerin temsilcilerine,belediye başkanlarına tüm hemşehrilerimize ve sevenlerimize sonsuz teşekkür eder; şükranlarımızı  sunarız.

Tanğlay Ailesi Adına
Nesrullah Tanğlay