Belediyemiz Yükseliş ve Beşminare Mahallellerinde sathi kaplama çalması yaptı
22 Ekim 2019
Bitlis’li kadınlar ürettiklerini İzmir’de sergiledi
31 Ekim 2019

Başkan Tanğlay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  kurduğu ve emanet ettiği Cumhuriyetin 96. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tanğlay, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Ülke ve millet olarak daha kuvvetli olmak ve karşımıza çıkan engelleri aşmak için ihtiyacımız olan en önemli husus, birlik ve beraberliktir. İstiklal Mücadelesindeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, bugün de yarın da önümüze çıkan ve çıkabilecek her türlü engel karşısındaki en büyük değerimiz ve dayanağımız bu duygumuzdur. Bu duyguyu güçlü tuttuğumuz müddetçe aşamayacağımız engel yoktur. Dönüp baktığımızda şanlı tarihimizin bunun örnekleriyle dolu olduğunu görürüz. Türkiye Cumhuriyeti 96. yılında Devlet ve Milletiyle el ele vererek muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefine doğru emin adımlarla ilerlerken, bu millet, bugünlere nasıl gelindiğini asla unutmamıştır. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da milletimiz, şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir biçimde yürümeye devam edecektir.”

Bu duygu ve düşüncelerle, mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanarak, Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı günün yıl dönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları bize vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi milletçe rahmet, minnet ve şükranla anıyor,  milletimizin ve siz kıymetli Bitlisli hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

E-Belediye
× Size nasıl yardım edebilirim?