Bitlis’te karlar kamyonlarla şehir dışına taşınıyor
20 Şubat 2020
Başkan Regaib Kandili’ni kutladı
27 Şubat 2020

Başkan Tanğlay, 31. Vergi Haftası Dolayısıyla Defterdar ve Kurum Personelini Kabul Etti

31. Vergi Haftası dolayısıyla Defterdar Ferit Özçelik, kurum personeliyle birlikte; Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay’ı makamında ziyaret etti.

24 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası Defterdarlık çalışmaları, Bitlis’teki vergi tahsilatı ve diğer işlemler hakkında bilgi veren İl Defterdarı Ferit Özçelik, Vergi Haftası dolayısıyla hizmetlerin daha verimli yapılabilmesi için verginin öneminden bahsederek, vergi bilincinin çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza aktarılması gerektiğini söyledi. Defterdar Ferit Özçelik, Gelir İdaresini daha iyi tanıtabilmek, mükellef ile devlet arasındaki kaynaşmayı sağlamak adına her yıl Vergi Haftası etkinlikleri düzenlediklerini ve bu etkinlikler vesilesiyle mükellefleri vergi konusunda bilinçlendirdiklerini belirtti.

Konuklarının 31. Vergi Haftasını kutlayan ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, toplumda vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik tüm çalışmalara destek olacağını, ödenen vergilerin vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü belirterek, ilimizin bu konuda oldukça duyarlı ve hassas olduğunu kaydetti.