Başkan Tanğlay’dan Kurban Bayramı mesajı
9 Ağustos 2019
Bitlis’e modern aydınlatma sistemi
19 Ağustos 2019

Başkan Tanğlay, belediye personeli ile bayramlaştı

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Kurban Bayramı nedeniyle belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personel ile tek tek bayramlaştı.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Belediyesinin geleneksel bayramlaşma programında belediye personeli ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Zahir Saldıran,belediye encümenleri ve birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma töreninde personel ile tek tek bayramlaşan Başkan Tanğlay, çalışanlara hayırlı bayramlar diledi. Belediye Başkanı Tanğlay, Kurban Bayramı’nın başta tüm İslam alemine huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ederek, ”Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler. Bu vesile ile başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederim. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum” dedi.