Duraklarda temizlik çalışmaları devam ediyor
Bitlis Belediye Personeline ‘Stratejik Plan Eğitimi’ verildi
3 Temmuz 2019

BAŞKAN TANĞLAY BİRİM AMİRLERİYLE TOPLANTI YAPTI

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Belediyesi birim amirleri ile haftalık toplantısını yaptı.
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan ve Zahir Saldıran katıldı. Birim amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Tanğlay, yaptığı inceleme sonrasında her birim amiri ile tek tek istişarede bulundu. Yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında istişare yapıldı. Toplantıya katılan birim amirleri haftalık çalışma raporlarını Tanğlay’a sundu.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay; ”Vatandaşlarımızın belediyemize dönük beklentilerini karşılamak ve hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Hizmette eşitlik prensibiyle her alanda üretmeli ve bu üretimi halkın hizmetine layıkıyla vermeliyiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile görevimizi devam ettirmeliyiz.” diye konuştu.