Bitlis’te Belediyeler ve STK’lar Arasında İş Birliği Çalıştayı Düzenlendi
Bitlis Belediyesi’nden Anlamlı Etkinlik: 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü
4 Ekim 2024

Başkan Tanğlay Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay kent merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kent merkezinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Hüsrevpaşa Mahallesi’ndeki köy yolunda yapılan duvar çalışmalarını inceleyen Başkan Tanğlay, ardından Beşminare Mahallesi’nde devam eden kanalizasyon ve altyapı çalışmaları ve yeni yerleşim bölgelerinde yapılacak imar yollarını inceledi.
Başkan Tanğlay, şehrin büyüyen bölgelerinde altyapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Beşminare Mahallesi’nde imara açılan yeni yerleşim bölgelerinde, kazalizasyon ve altyapı döşeme çalışmalarına başladık,” dedi. Ayrıca altyapı projelerinin geleceği de gözeterek planlandığını ifade eden Başkan Tanğlay, “Belediye olarak altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemesinden sosyal projelere kadar her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız, Bitlis’i daha yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmektir,” şeklinde konuştu.