Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’dan 8 Ağustos Kurtuluş Günü Mesajı
Başkan Nesrullah Tanğlay’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2024

Başkan Tanğlay, Esnafla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi ile birlikte Saniye esnafıyla düzenlenen kahvaltı programında buluştu. Başkan Tanğlay, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek, her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı.

Esnafla birlikte çözüm üretmenin önemine dikkat çeken Tanğlay, “Sorunların çözümünde esnafımızla ortak hareket ediyor, onların görüşleri doğrultusunda adımlar atıyoruz.” dedi. Kahvaltı sonrasında esnafı ziyaret eden Başkan Tanğlay, dükkanları tek tek gezerek esnafın sorunlarını yerinde dinledi ve işlerinde kolaylıklar diledi.

Esnaf, Başkan Tanğlay’ın bu ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.