Başkan Tanğlay’dan Kurban Bayramı Mesajı
14 Haziran 2024
Turistik Tatvan Treni Coşkuyla Karşılandı
26 Haziran 2024

Başkan Tanğlay, mesai arkadaşlarının bayramını kutladı

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Kurban Bayramı sonrasında belediye birimlerini ziyaret ederek, personelle tek tek bayramlaştı. Yoğun bir gün geçiren başkan, belediye çalışanlarına moral verdi ve bayramlarını kutladı.

Ziyaret sırasında işlem yapmak için belediyeye gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutlamayı ihmal etmedi. Vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran başkan, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.

Bayram ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, dayanışma ruhunu yücelten önemli günlerdir. Hem çalışanlarımızın hem de vatandaşlarımızın bayramını kutlamak, onlarla bir arada olmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır” dedi.

Belediye personeli ve vatandaşlar, Başkan Tanğlay’ın bu anlamlı ziyareti ve içten kutlamalarından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.