BAŞKAN TANĞLAY CUMHURİYET’İN 100. YILINI KUTLADI
27 Ekim 2023
MİLLET BAHÇESİNDE SON HAZIRLIKLAR
1 Kasım 2023

BAŞKAN TANĞLAY STADYUM VE KAPALI SPOR SALONU ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kentte yapımı devam eden kayak merkezi, spor salonu ve stadyumdaki çalışmaları yerinde inceledi.

Bitlis Rahva bölgesi El- Aman Hanı kayak merkezindeki çalışmaları yerinde inceleyen Tanğlay, daha sonra kentin farklı noktalarında yapımı devam eden 1500 kişilik spor salonu ile 5 bin kişilik stadyumdaki çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış’tan bilgi alan Tanğlay, çalışmaların kısa sürede bitirilerek, yapılan tesislerin halkın hizmetine sunulmasını istedi.