Bitlis Belediyesi Köy Çocuklarını Tiyatro İle Buluşturdu
DAP’TAN BİTLİS’E Güneş Enerjisi Projesi ve Tarımsal Sulama Projesi İÇİN DESTEK
28 Kasım 2019

Başkan Tanğlay Zeydan Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay mahallelerde düzenlediği ‘’Başkan Mahallemizde’’halk toplantıları kapsamında Zeydan Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ise; “Sürekli vatandaşlarla iç içe oluyoruz. Kentin sorunlarını biliyoruz. Çözüm için gereken ne varsa yapılıyor. Biz verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Zeydan Mahallesinde alt yapı sorununu bitirdik. Yeni şebeke hattından evlere içme suyu verdik. 350 aboneye su bağlantısını yaptık. Kış sezonuna girmesinden dolayı diğer yapılması gereken işleri de baharın gelmesiyle belirlenmiş program dahilinde yapacağız. Çalışmalar esnasında gösterdiğiniz anlayış içinde teşekkür ederim. Kısa sürede tüm mahallelerde toplantılar yaparak sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Sorunlara imkanlarımız dahilinde çözüm buluyoruz. Sadece gelip burada dinleyip sorunları ötelemiyoruz. Bu noktada bir kez daha bunu ifade etmek istiyorum. Şehrimize hizmet için buradayız. Bitlis’imiz yaşanılabilir bir kent yapmak için var gücümüzle çalışacağız.”

Konuşmasından sonra Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, mahalle sakinlerinin isteklerini ve sıkıntılarını dinleyip, çözüm noktasın iligili birim amirlerine talimat verdi. Başkan Tanğlay, toplantı sonunda kendisiyle birebir görüşmek isteyen vatandaşlarımızla tek tek ilgilendi.

Toplantıya Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay beraberinde Vali Oktay Çağatay, Vali Yardımcısı Kemal Karahan, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Belediye Başkan Yardımcısı Zahir Saldıran,kurum amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Zeydan Mahalle Muhtarı Hikmet Kandemir Başkan Tanğlay’a Zeydan Mahallesinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

E-Belediye
× Size nasıl yardım edebilirim?