Başkan Tanğlay’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı
RAMAZAN AYI ÖNCESİ DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI
16 Mart 2023

Başkan Tanğlay’dan Kadınlar Günü’nde anlamlı ziyaret

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kentte misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği illerden gelip, Bitlis’te misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Tanğlay’a eşi Gülşen Tanğlay , Belediye Meclis Üyesi ve Bitlis Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ula ile belediyede çalışan kadın personeller eşlik etti.

Hüsrevpaşa Mahallesi’nde bulunan KYK ve evlerde misafir edilen depremzedeleri ziyaret eden Tanğlay, depremzede kadınların günlerini kutlayıp, çeşitli hediyeler takdim  etti.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı Tanğlay ve beraberindeki heyette teşekkür eden depremzede kadınlar, bir daha böyle bir felaketin yaşanmaması temennisinde bulundular.