BAŞKAN TANĞLAY’IN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Bitlis yeni otogarına kavuşuyor, Başkan Tanğlay tarih verdi
27 Eylül 2023

Başkan Tanğlay’dan “Mevlid Kandili” Mesajı

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Mevlid Kandili’nin İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan temenni ederim” dedi.

Başkan Tanğlay, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik eden Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son Peygamber Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği gecenin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.
Tanğlay, Hz. Muhammed’in (SAV) doğduğu gün olan bu günün önemine işaret ederek, mesajında şunları söyledi:
“Örnek şahsiyeti ve risaleti ile bugün en çok ihtiyaç duyulan insanlık örneğini bize sunan Hz. Muhammed’i (SAV) büyükten küçüğe, yaşlıdan gence, kadından erkeğe tüm insanlık olarak kendimize örnek almalıyız ve rehber edinmeliyiz. Hadis-i şerifinde ‘Güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim’ şeklinde buyuran Hz. Muhammed’e (SAV) layık birer ümmet olabilmeyi temenni ediyorum.”
Başkan Tanğlay, mesajında başta Bitlis’li hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni kutladı.