Bitlis Belediyesi, Güneş Enerjisi Santraliyle Milyonlarca Liralık Tasarruf Sağlıyor
29 Ağustos 2024
Zabıtadan Fırın Denetimi
3 Eylül 2024
29 Ağustos 2024
Zabıtadan Fırın Denetimi
3 Eylül 2024

Başkan Tanğlay’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı: “Başarılarla Dolu Bir Yıl Diliyorum”

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tanğlay, mesajında öğrencilere, öğretmenlere ve tüm eğitim camiasına başarı dileklerinde bulunarak, yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi.

Mesajına, “2024-2025 eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiamız için hayırlı olmasını ve herkese başarı getirmesini diliyorum” diyerek başlayan Başkan Tanğlay, şu ifadeleri kullandı:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim yolculuğunda, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizi, ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapan saygıdeğer öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi en samimi duygularımla selamlıyorum. Milli ve manevi değerlerine bağlı, iyi yetişmiş ve donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir.”

Başkan Tanğlay, son olarak, Başkan Tanğlay, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileyerek, “Yeni eğitim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.