Başkan Tanğlay, çalışmaları yerinde inceledi.
27 Mayıs 2019
Bitlis’te, bayram öncesi denetlemeler sıklaştırıldı
29 Mayıs 2019
Başkan Tanğlay, çalışmaları yerinde inceledi.
27 Mayıs 2019
Bitlis’te, bayram öncesi denetlemeler sıklaştırıldı
29 Mayıs 2019

Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Bitlis Belediyesi Mezarlık Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bayram öncesi genel temizlik ve bakım çalışmalarına başlandı. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın özel hassasiyet gösterdiği konulardan biri olan mezarlık hizmetleri, eksiksiz olarak sürdürülecek.
Başkan Tanğlay , mezarlıklarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Zülküf peygamberim kabrini ziyaret ederek dua etti.

Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, Bitlis Belediyesine bağlı ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getiriliyor.
Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler, mezarlıklarda kuruyan otları, dikenleri, atılan çöp ve katı atıkları temizliğini geçekleştirdi. Mezarlıklar yapılan bakım ve onarım çalışmalarından sonra vatandaşların ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

BAŞKAN TANĞLAY, “HEMŞERİLERİMİZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA MEZARLIK ZİYARETİ YAPABİLİRLER”

Bitlisteki tüm mezarlıklarda genel çapta temizlik ve bakım çalışmasının yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Arife günü ve Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.
Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde mezarlıkların ışıklandırması, çevre düzenlemesi, yol ve kaldırım gibi alanlarında eksikleri giderdiklerini ifade eden Başkan Tanğlay, yıl içinde düzenli olarak mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini hatırlatırken, “Ramazan Bayramının yaklaşması ile halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arife günü ve Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık.” diye konuştu.