Bitlis Belediyesi, “Kafadan Tayfa” Adlı Çocuk Oyununu Şehirdeki Öğrencilerle Buluşturdu
7 Haziran 2024
Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay Çalışmaları Yerinde İnceledi
11 Haziran 2024
7 Haziran 2024
Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay Çalışmaları Yerinde İnceledi
11 Haziran 2024

Belediye Başkanımız Hayat Boyu Öğrenme Haftası Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen programa katıldı. Bitlis’te gerçekleştirilen etkinlik, öğrenmenin hayat boyu süren bir süreç olduğuna dikkat çekmek ve bu süreçte bireylere sunulan fırsatları tanıtmak amacıyla düzenlendi.
Başkan Tanğlay, yaptığı açıklamada, “Hayat boyu öğrenme, bireylerin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirmesi için büyük önem taşıyan bir süreçtir. Bugün burada, öğrenmenin yaşı olmadığını, her yaşta ve her koşulda yeni şeyler öğrenebileceğimizi bir kez daha hatırlıyoruz. Bu tür etkinlikler, bireylerin kendilerini geliştirmelerine ve toplumumuzun eğitim seviyesinin yükselmesine katkı sağlar,” dedi.
Başkan Tanğlay, etkinlik alanlarını gezerek katılımcılarla sohbet etti ve onların çalışmalarını inceledi.
Başkan Tanğlay, açıklamasında, “Belediye olarak, vatandaşlarımızın eğitim ve öğrenme süreçlerine katkıda bulunacak projeleri her zaman destekleyeceğiz. Hayat boyu öğrenme kültürünün yaygınlaşması, hem bireysel gelişim hem de toplumsal kalkınma açısından büyük önem taşımaktadır,” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşirken, Başkan Tanğlay, programa katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.