”Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası Finalleri’
4 Haziran 2024
Bitlis Belediyesi, “Kafadan Tayfa” Adlı Çocuk Oyununu Şehirdeki Öğrencilerle Buluşturdu
7 Haziran 2024
”Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası Finalleri’
4 Haziran 2024
7 Haziran 2024

Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, Beşminare Mahallesi’nde Bulunan “UMAY SPECIALS” Adlı İş Yerinin Açılışını Yaptı

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Beşminare Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan “UMAY SPECIALS” adlı iş yerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan, Ak parti Biltlis Merkez ilçe Başkanı Emre Güzelsoy , yerel esnaf, mahalle sakinleri ve davetliler katıldı.
Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, açılış konuşmasında, “Bugün burada, Beşminare Mahallesi’ne değer katacak ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan ‘UMAY SPECIALS’ adlı iş yerinin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yeni iş yerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu tür girişimlerin artması, şehrimizin kalkınması ve iş istihdamının artması açısından büyük önem taşıyor,” dedi.
Açılışta dikkat çeken bir yenilik, bölgenin ilk ve tek olan parmesan tekerinin bayan girişimci tarafından memleketimize getirilmiş olmasıydı. Parmesan tekeri, özellikle kaliteli ve özel lezzetler arayan müşteriler için büyük bir yenilik ve cazibe merkezi olacak.
Başkan Tanğlay, “Bayan girişimcimizin bu yenilikçi adımı, hemşehrilerimizin dünya standartlarında ürünlere erişimini sağlayacak ve şehrimize değer katacaktır. Kendisini bu girişiminden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum,” diye ekledi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, Başkan Tanğlay ve davetliler, iş yerini gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar. Parmesan tekeri ve diğer ürünler hakkında bilgi veren iş yeri sahibi, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ve katılımcılara teşekkür etti.
Açılış töreni, yerel halkın yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Başkan Tanğlay, mahalle sakinleri ve iş yeri sahipleri ile sohbet ederek, onların taleplerini ve önerilerini dinledi.
Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis’teki ekonomik faaliyetleri desteklemeye devam edeceklerini ve şehirdeki girişimcilerin her zaman yanında olacaklarını ifade etti. “UMAY SPECIALS” adlı iş yerinin açılışı, mahalleye ve Bitlis’e hayırlı olsun.