Belediye Başkanımız Hayat Boyu Öğrenme Haftası Programına Katıldı
11 Haziran 2024
Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, Bitlis Ahmet Eren Bilim ve Sanat Merkezi Yıl Sonu Etkinliklerine Katıldı
Belediye Başkanımız Hayat Boyu Öğrenme Haftası Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bitlis Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, ilimiz merkez Beşminare Mahallesi’nde imara açılan yeni yerleşim bölgelerindeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tanğlay, El-Aman Hanı ile Yeni Otogar mevkilerinde başlatılan içme suyu hattı çalışmalarını bizzat takip etti.
Başkan Tanğlay, “Şehrimizin gelişen ve büyüyen bölgelerinde altyapı çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Beşminare Mahallesi’nde imara açılan yeni yerleşim bölgelerinde altyapı çalışmalarımız kapsamında, yaklaşık 800 metrelik içme suyu hattı döşeme çalışmalarına başladık,” dedi.
İçme suyu hattı çalışmalarının, bölgedeki vatandaşların su ihtiyacını karşılamak ve yaşam kalitesini artırmak adına büyük önem taşıdığını belirten Tanğlay, “Altyapı çalışmaları, şehirleşmenin en temel unsurlarından biridir. Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlamak için titizlikle çalışıyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında, bölge sakinlerimiz temiz ve güvenilir içme suyuna kavuşacak,” şeklinde konuştu.
Başkan Tanğlay, çalışmaların hızla ve sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için sahada görev yapan ekiplerden bilgi aldı ve çalışmalara katılan işçilere kolaylıklar diledi. Ayrıca, altyapı projelerinin, sadece bugün için değil, gelecekte de şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandığını ifade etti.
Başkan Tanğlay, “Belediye olarak, altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemesinden sosyal projelere kadar her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız, Bitlis’i daha yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmektir,” dedi.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından Beşminare Mahallesi sakinlerinin uzun yıllar sorunsuz bir içme suyu altyapısına sahip olacağını belirten Tanğlay, belediye olarak vatandaşların ihtiyaçlarına en hızlı ve etkin şekilde cevap vermeye devam edeceklerini vurguladı.