Ekiplerimiz Mezarlıklarda Bakım ve Temizlik Çalışmalarına Başladı
Belediye Personeline Sigara Bırakma ve Akciğer Kanseri Semineri
31 Mayıs 2024

Belediyeden Yaya Yolu İhlaline Duba Çözümü

Belediyemiz, yayaların güvenliği ve rahatlığı için yaya yollarındaki ihlalleri önlemek amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Bu kapsamda, yaya yollarında araç park edilmesini ve geçişin engellenmesini önlemek için belirli noktalara duba yerleştirdi.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yaya yollarımızın güvenli ve kesintisiz bir şekilde kullanılabilmesi için bu tür önlemler almak zorundayız. Dubalar, yaya yollarını işgal eden araçları engelleyerek vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilmelerini sağlayacak. Bu uygulama ile şehirdeki yaya trafiğinin akışını iyileştirmeyi hedefliyoruz,” dedi.
Vatandaşların bu konuda duyarlı olmaları ve yaya yollarını işgal etmemeleri gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Hep birlikte şehrimizi daha yaşanabilir hale getirebiliriz. Yaya yolları yayalarındır, bu yolları hep birlikte koruyalım,” ifadelerini kullandı.