Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay Çalışmaları Yerinde İnceledi
11 Haziran 2024
Zabıta Müdürlüğümüz Ekipleri Unlu Mamuller ve Ekmek Fırınlarında Denetimlerine Devam Ediyor
12 Haziran 2024
Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay Çalışmaları Yerinde İnceledi
11 Haziran 2024
12 Haziran 2024

Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, Bitlis Ahmet Eren Bilim ve Sanat Merkezi Yıl Sonu Etkinliklerine Katıldı

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ile birlikte Bitlis Ahmet Eren Bilim ve Sanat Merkezi’nin yıl sonu etkinliklerine katıldı. Etkinlikte, merkez öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirdikleri projeler ve sanat çalışmaları sergilendi.

Başkan Tanğlay, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bilim ve sanat alanında yapılan çalışmalar, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine yapılan en değerli yatırımlardır. Bitlis Ahmet Eren Bilim ve Sanat Merkezi’nde çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmelerine ve hayal güçlerini genişletmelerine katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor,” dedi.

Etkinlikte sergilenen projeler ve sanat eserleri, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Öğrenciler, yıl boyunca elde ettikleri bilgi ve becerileri paylaşma fırsatı bulurken, aileler ve davetliler de çocukların başarılarını yerinde görme şansı elde ettiler.

Başkan Tanğlay ve Vali Karaömeroğlu, etkinlik alanını gezerek öğrencilerle sohbet etti ve projeler hakkında bilgi aldı. İki isim de, gençlerin bilim ve sanat alanındaki çalışmalarını desteklemenin önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirttiler.

Etkinlik, öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler ve sunumlarla sona erdi. Başkan Tanğlay, öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulunarak etkinlikten ayrıldılar.