Başkan Tanğlay’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı
Başkan Tanğlay’dan Kadın Personellere Çiçek
9 Mart 2021

Bitlis Belediye Başkanı Vekili Necmi Menteş, Kadınlara Karanfil Dağıttı

Bitlis Belediye Başkan Vekili Necmi Menteş, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla kadınlara karanfil dağıtarak, günlerini kutladı.
Başkan Vekili Menteş Bitlis’te faaliyetlerini sürdüren tekstil atölyelerinde çalışan ,Halk Eğitim Merkezi ve Belediyemize ait Toplum Destek Merkezinde kurs gören kadınları ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Behzat Dayan ile birlikte kadınların gününü kutlayan Başkan Vekili Menteş, bin kadına karanfil verdi.
Tüm kadınların özel olduğunu belirten Menteş şunları söyledi:
“Kadınları yılda bir kez değil, yılın her günü hatırlayarak, başımızın tacı etmeliyiz. Her başarılı erkekğin ardından mutlaka bir kadın vardır. Kadın anadır, eştir, kadın kardeştir. Kadınların eğitimli olmaları geleceğin de teminatıdır. Vefakar ve cefakar kadınlarımızı toplumun her alanında görmek bizleri de onure etmektedir. Yaşamın her anında bizleri onurlandıran, sabırla kutsal görevlerini omuzlayan; merhametini, sevgisini ve emeğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başımızın tacı tüm kadınlarımıza saygılı olalım. Onlarla şiddetin değil, sevginin diliyle konuşalım.”
E-Belediye
× Size nasıl yardım edebilirim?