BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN NESRULLAH TANĞLAY’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Başkan Tanğlay Zeydan Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi
28 Kasım 2019

Bitlis Belediyesi Köy Çocuklarını Tiyatro İle Buluşturdu

Bitlis Belediyesinin oluşturduğu Bitlis Belediyesi Tiyatro Topluluğu ‘’Tiyatrosuz Çocuk Kalmasın’’ projesi kapsamında köy çocuklarını tiyatro ile buluşturuyor.

Belediye tiyatro topluluğu sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında daha önce tiyatro ile tanışmayan çocuklara yönelik çalışmalar yürütüyor.

Bu kapsamında Keklikdüzü ve Yolcular ilkokularına giden tiyatro topluluğu, Meddah Amca tiyatro oyununu sahneledi. Çocuklara oyunu sahneleyen tiyatro topluluğu hediyeler dağıtarak doyasıya eğlenmelerini sağladı.