Başkan Tanğlay, Muhtarlarla Buluştu
Başkan Tanğlay, Muhtarlarla Buluştu
Başkan Tanğlay’dan Kurban Bayramı Mesajı

Bitlis Belediyesi Sinekle Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Bitlis Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan sinek ve haşere sorununa karşı kapsamlı mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, şehir genelinde halk sağlığını korumak amacıyla başlattığı ilaçlama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
İlaçlama Çalışmaları Şehrin Dört Bir Yanında
Şehir merkezi başta olmak üzere mahalleler, parklar, yeşil alanlar ve su birikintilerinde düzenli olarak ilaçlama yapılıyor.
Halk Sağlığı Öncelikli
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, sinekle mücadelenin halk sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Vatandaşlarımızın yaz aylarını rahat ve huzurlu geçirmeleri için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. İlaçlama çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek ve gerekli durumlarda artırılacaktır” dedi.
Bitlis Belediyesi, sinekle mücadele çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürerek, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamayı amaçlıyor. Çalışmalar hakkında daha fazla bilgi almak ve şikayet bildiriminde bulunmak isteyen vatandaşlar, belediyenin iletişim hatlarını kullanabilirler.