Belediye ekipleri su kanallarında çalışma başlattı
4 Kasım 2019
Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.
7 Kasım 2019
Belediye ekipleri su kanallarında çalışma başlattı
4 Kasım 2019
Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.
7 Kasım 2019

Bitlis Belediyesi, Yeni İmar Yolları Açmaya Devam Ediyor

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açarak, vatandaşların hizmetine sunuyor.

İmar yol açma çalışmalarının yanı sıra gelen talepler doğrultusunda ve bir program dahilinde kadastral yol açma çalışmaları da hızla sürdürülürken, yağmurla bozulan daha önce açılmış kadastral yollar da onarılıyor. Yapılan yol açma ve onarım çalışmaları, özellikle daha önce yaya yolu niteliği taşıyan mahallelerde yaşayan vatandaşlara bağ ve bahçe yollarında büyük ulaşım kolaylığı sağlıyor.