Zabıtadan Fırın Denetimi
Bitlis’te Trafik Zabıta Ekiplerinden Özel Halk Otobüslerine Denetim
5 Eylül 2024

Bitlis Belediyesi’nden Hüsrevpaşa Mahallesi’ne Yeni Kanalizasyon Altyapısı

Bitlis Belediyesi, Hüsrevpaşa Mahallesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmalarıyla bölgenin gelişimine katkıda bulunuyor. Belediye, 1239. Sokak’ta, imara açılan yeni yerleşim alanları için yaklaşık 220 metre uzunluğunda bir kanalizasyon hattı inşa ediyor.

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, bu altyapı çalışmasının, yeni yapılaşmaların ihtiyaçlarını karşılamak ve mahalle sakinlerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirildiğini vurguladı. Tanğlay, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki yaşam kalitesinin artacağını ve çevresel düzenlemelerin mahalleye olumlu yansımaları olacağını ifade etti.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanırken, bölge sakinleri de yeni altyapı sayesinde daha modern bir mahallede yaşamanın avantajlarını yaşayacak.