Bitlis Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları
Bitlis’te okul bahçeleri kardan temizleniyor
29 Mart 2021

Bitlis Belediyesi’nden kandil simidi ikramı

Bitlis Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla şehrin çeşitli noktalarında vatandaş ve esnafa 2000 adet kandil simidi dağıttı.
Bitlis Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü ekipleri Kent genelinde esnaf ve vatandaşların Berat Kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti.
Vatandaşlar kandillerde gerçekleştirilen simit dağıtımı organizasyonlarının kandili hatırlatmak ve geleneklerimizin unutulmaması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu söylediler.
Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay, kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamına katkı sağlayan eşsiz fırsatlar olduğu söyleyerek bu fırsatların değerlendirilmesi gereken önemli günler olduğunu ifade etti. Kandillerin kutsal günler olduğunu ifade eden Başkanımız Tanğlay “Bu günlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Kandiller maneviyatımızın üst düzeyde olmamızı ve inancımızı daha da güçlenmesini sağlamaktadır. Tüm Hemşerilerimizin ve ayni zamanda tüm İslam Âleminin Berat Kandil’ini kutluyor, bu anlamlı gecenin birlik ve beraberliğimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.