SEMT SAHASI YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
13 Ekim 2021
Başkan Tanğlay, muhtarları ağırladı
19 Ekim 2021

Bitlis’te cadde ve bulvarlar üzerinde bulunan otobüs durakları bakımdan geçiriliyor.

Bitlis Belediyesi, kent estetiğini sağlamak ve her gün yüzlerce vatandaşın otobüslere veya diğer toplu taşıma araçlarına inip-binerken kullandıkları durakların temiz hale getirilmesi kapsamında, önce izinsiz olarak yapıştırılan afişleri tek tek söküyor. Zemin temizlenmesinin ardından da duraklar boyanıyor.
Kent merkezinde birçok cadde ve bulvar üzerinde bulunan onlarca durak temizlenip, boyanarak tertemiz hale getirilirken, çalışmalar devamın ettiği belirtildi.